Bra hjälp inom städ i Mölndal

Hej på er igen alla härliga och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra, har haft en bra start på veckan, och även att ni ser fram emot vad resten avveckan har att erbjuda er. Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med städ i Mölndal med omnejd, då detta ämne dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är så otroligt många som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och seriösa företag inom just städ i detta område, och jag kan verkligen förstå det. Jag vill som alltid såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu tipsa er om ett företag som jag och min man valde att anlita för några månader sedan. Göteborgs Resurs AB heter företaget och är ett företag som vi hört mycket gott om. Vi fick det som ett tips utav en kollega till min sambo, och då kändes det som ett självklart val av företag för oss.

De anställda hos Göteborgs Resurs AB visade sig arbeta mycket och intensivt med kundkontakt och service, vilket vi blev väldigt glada över. Detta är någonting som jag tycker att alla företag borde fokusera mer på, oavsett vilken bransch man arbetar inom. De är dessutom riktigt duktiga inom städning. Jag blev så imponerad när vi kom hem till vårt hus, som var helt skinande rent. Jag har nu anlitat just Göteborgs Resurs AB varje vecka för hemstädning, och blir lika nöjd varje gång. Jag vill verkligen ta och tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Partille, Kungsbacka eller Mölndal med omnejd att vända er till just Göteborgs Resurs AB. Ha en fortsatt bra onsdag, så hörs vi i nästa inlägg!

Du gillar kanske också...