Du kan befinna dig vart som helst

Tjenare hallå hej! Välkommen till min blogg och dagens inlägg. Denna fina dag tänkte jag passa på att skriva ett blogginlägg om healing, närmare bestämt vad det är och hur det fungerar. Dessutom kommer jag prata lite om distanshealing.

Först och främst tänker jag att det är bäst att reda ut vad healing är, ifall någon av er som läser inte vet vad det är. Så healing är en alternativmedicinsk metod för både kropp och själ. Inom healing använder man sig av andliga metoder för att behandla sjukdomar. Personen som utöver healing kallas för healer. När healing utförs görs detta ofta genom att healern håller sina händer över eller nära den som behandlas. Däremot kan healing genomföras på distans också, det fungerar eftersom man arbetar med energifält och energier. 

Numera har healing fått stor spridning, många är intresserade av att få healing samtidigt som allt fler utövar det. Det finns också olika typer av healing, man väljer helt enkelt det man själv är intresserad av. Sedan finns det ju som sagt många som utövar healing, därmed finns det många företag att vända sig till. Samtidigt kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig, eftersom det finns så många olika företag. Om man önskar fysisk healing, alltså att man besöker en healer och får healing på plats, finns det allt som oftast begränsat med företag att vända sig till. Det hela beror lite på vart du bor, bor du i Stockholm finns det såklart fler healers än om du bor i Åmål.

Därför är distanshealing ett perfekt alternativ. Önskar du distanshealing kan du befinna dig vart som helst, det behöver inte ens vara samma land. Därmed blir dina alternativ betydligt mycket fler, det finns fler healers du kan vända dig till ifall du vill ha healing på distans. Så utgå från dig och vad du vill ha.

Du gillar kanske också...