Ett städföretag i Uppsala

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt, och även att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Dagens inlägg kommer att handla om det här med städföretag i Uppsala med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Jag har märkt att ni är många som har bett mig om tips när det kommer till företag inom detta område, och därför tänkte jag nu tipsa er om det företag som städar hemma hos mig och min familj varje vecka, nämligen Bra Vård SAVO AB. Bra Vård SAVO AB är ett företag som jag och min sambo fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänder sig till dem varje vecka för städhjälp. Som ni säkert redan har koll på så har jag och min sambo ett väldigt stort hus, som vi tyvärr alldeles för sällan hinner städa. Vi har därför varit i kontakt med flera olika företag som sagts kunna hjälpa oss, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts tråkigt.

Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Bra Vård SAVO AB, då detta företag är otroligt duktiga inom städning, men också inom kundservice. Jag är så imponerad över resultatet som vi kommer hem till varje vecka. Jag vet ju som sagt att ni är en hel del som har haft problem med att hitta bra företag inom just städning, och därför vill jag tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd att vända er till just Bra Vård SAVO AB. 

Du gillar kanske också...