Nya Sörängs Marknad

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft en del problem med att hitta bra och seriösa företag inom det här med golv i Bollnäs med omnejd. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket, nämligen Nya Sörängs Marknad. Nya Sörängs Marknad är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem och som blivit väldigt nöjd. Jag har länge funderat på att byta golv hemma hos mig, och hört av mig till flera olika företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Jag blev så glad över att få hjälp av Nya Sörängs Marknad, då detta företag verkligen kunnat ge mig den hjälp som jag behövde.

De anställda hos Nya Sörängs Marknad är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag värderar väldigt högt. Jag kan nästan ingenting inom golv, och därför kändes det väldigt skönt att de anställda visade mig att de arbetade efter mina egna behov och önskemål. Golvet blev hur fint som helst. Jag är så glad över den hjälp som jag fått utav Nya Sörängs Marknad. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Bollnäs med omnejd att vända er till just Nya Sörängs Marknad för fantastisk service i Bollnäs. Nu hoppas jag att ni alla har haft en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...