Otroligt skönt att få hjälp med flyttstäd

God eftermiddag, god eftermiddag! Vad roligt att du har hittat till min blogg, det gläder mig verkligen. Idag är min tanke att jag ska skriva om företaget Ren & Snabb Städ, vilket är företaget som hjälpte mig med flyttstäd i Falun i vevan då jag flyttade till en ny lägenhet.

När jag för några veckor sedan flyttade från min gamla lägenhet till en ny var det mycket som behövdes tas hand om. Det var jag och två kompisar som tog hand om flytten, därför blev den ganska tung och långdragen. Redan innan visste jag att det skulle bli så, därför var jag förberedd och hade redan kontaktat det här företaget för att få deras hjälp med flyttstäd i Falun. På flyttdagen, när vi var mitt uppe i flyttandet, var det extremt skönt att veta om att jag inte skulle behöva ta hand om städningen av den gamla lägenheten. Att veta det gjorde att man fick ytterligare lite energi, energi som verkligen behövdes under flyttens gång. Efter en lång dag var det skönt att kunna lägga sig i soffan och bara slappna av, det enda som var kvar var uppackning av allt samt städningen som det här företaget skulle ta hand om. Det var extremt skönt att veta att det värsta var över och att jag inte behövde göra så mycket mer. Enligt mig var det bara den roliga delen kvar, jag såg verkligen fram emot att få packa upp allt och ställa det på sin nya plats. Efter att denna flyttfirma i Falun var färdiga i min gamla lägenhet och jag fick se det slutgiltiga resultatet tappade jag nästan hakan, så ren som lägenheten var då har jag nog aldrig sett den. 

Du gillar kanske också...